13. sep 2011 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 




Miljø- og klimahjørnet:

Økologi i offentlige køkkener vil gavne grundvandet

13.09.11: 75 pct. økologi i offentlig bespisning vil øge det økologiske dyrkede areal i Danmark med ca. 20.000 hektar og dermed beskytte 30 mia. liter grundvand for mødet med pesticider hvert år. Svarende til forbruget i 250.000 husstande. Det viser ny analyse fra Økologisk Landsforening og Københavns Madhus. Samtidig viser analysen at de 500.000 offentlige måltider dagligt kan gøres både sundere og økologiske inden for samme driftsbudget.

Læs mere


 
     

Fra tema Råvarer
Fra tema Færdigvarer
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk